TIP: De beste, leukste en handigste kraamcadeautjes

TIP: De beste, leukste en handigste kraamcadeautjes

Ben je op zoek naar een origineel maar vooral ook handig en bruikbaar kraamcadeau? Wil je niet iets geven wat nooit gebruikt wordt of ben je gewoon op zoek naar leuke inspiratie? Perfect want in deze blog ga ik je heel veel tips geven.

Ik heb een lijst samen gesteld (in willekeurige volgorde) van toffe cadeautjes die perfect zijn om te geven. Deze lijst is mede mogelijk gemaakt door de input die ik van alle lieve volgers op Instagram heb gekregen!

1. Kipkep pittenzakje | Perfect om te gebruiken wanneer de baby buikkrampjes heeft.
2. Eten| Wil je echt iets liefs doen in de kraamweek kook dan een avondmaal of verzorg de lunch voor 1 of meerdere dagen. Dit is zo fijn dat je in de kraamweek niet hoeft te koken.
3.  Een goed werkende thermosfles | Perfect voor als je onderweg bent of voor de nachten als je kunstvoeding geeft zodat je snel een flesje kan maken.
4. Een geboorte poster van Mr. Starsky | Prachtig om aan de muur te hangen.
5. Een feetje pyjama is altijd goed | Super kwaliteit en pyjama's kan je nooit teveel hebben.
6. Zachte en grote badcape  | Een badcape gebruik je zo veel en zo lang dit is echt een duurzame aankoop.
7. Een zilveren besteksetje (met naam) | Leuk voor als je kleintje begint met eten.
8. Hydrofielen doeken | Zelfs de hydrofielen doeken van mijn oudste zoon van 10 jaar worden nog steeds gebruikt.
9. Cadeaubon voor een babyspa zoals bijvoorbeeld Baby Echo Spa | Een heerlijk uitje wat je samen met je Newborn kan doen.
10. Een speenkoord zonder of met naam | niet alleen handig om de speen niet kwijt te raken maar ook het lievelings knuffeltje van je kleintje kan je eraan vast maken.
11. Boekjes met geluid en vachtjes om aan te raken 
12. Een fietsstoel | Hierin is zoveel keus maar het is zo heerlijk om samen met je kleintje te fietsen.
13. De Bebea wipstoel | Een wipstoeltje is heel handig als je even je handen vrij wilt hebben en je je kleintje toch in de buurt wilt hebben.
14. Een klein nachtlampje wat blijft branden en lang meegaat. Handig voor de nachtvoedingen en fijn voor als je kleintje voor het eerst op de eigen kamer gaat slapen.
15. Stokke kinderstoel | Deze stoel is duur in aanschaf maar dan heb je ook wat. Deze stoelen worden jaren gebruikt en zijn zo handig en verkrijgbaar in verschillende kleuren kleuren. 

Daarnaast is het ook altijd leuk om gepersonaliseerde cadeautjes te geven: Rugzakjes met naam, een houten kist met naam, een romper met een lieve tekst en ga zo maar door.

Uiteraard kan je bij Ted & Fred ook shoppen voor originele kraamcadeautjes.
Weet jij bijvoorbeeld al dat de baby in een hele mooie dierenkamer of jungle kamer komt te slapen dan is een houten dieren wandhaak een hele toffe eye-catcher. Maar ook de siliconen regenboog is heel leuk om te geven. Staat in het begin leuk als decoratie en ze kunnen er al snel mee ontdekken, voelen en gooien. Bij Ted & Fred kan je ervoor kiezen om het in een cadeau verpakking te laten versturen. Dit kan je naar je eigen adres doen maar je kan ook direct het adres van de ontvanger toevoegen zodat het cadeautje rechtstreeks wordt verstuurd. Ik pak het altijd met heel veel liefde voor je in.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie tips of wil je wat kwijt? Volg ons dan via Instagram en stuurt een berichtje: 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd