Ga naar de wildernis en creëer een geweldige jungle baby-of kinderkamer met de houten wandhaken van Ted & Fred

Ga naar de wildernis en creëer een geweldige jungle baby-of kinderkamer met de houten wandhaken van Ted & Fred

Ga je mee naar de wildernis? Creëer een geweldige jungle baby-of kinderkamer met de houten wandhaken van Ted & Fred

Welkom in de jungle! Als je op zoek bent naar een unieke en speelse manier om de kamer van jouw  kleintje om te toveren, denk dan eens aan de houten dieren wandhaken van Ted & Fred. Ze zorgen voor handige ophangmogelijkheden maar zijn ook echte eye-catchers.

Betoverende jungle kamer

Stel je voor: een baby- of kinderkamer die doet denken aan een jungle vol met dieren. Hang een schattige giraffe, een nieuwsgierige tijger of een elegante olifant aan de muur en laat de kamer tot leven komen.

Uniek gemaakt in Nederland

Onze houten dieren wandhaken zijn in Nederland gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Elke haak is vervaardigd uit hoogwaardig, duurzaam hout, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. De natuurlijke uitstraling van het hout voegt warmte toe aan de kamer en past perfect bij diverse interieurstijlen. Maar wat ook leuk is om te vertellen is dat de wandhaken ook te verven zijn als je dat zou willen.

Functioneel

De houten wandhaken zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Hang schattige babykleertjes, rugzakjes of maak een lamp ervan. Hoe leuk is het ook dat je kleintje ook de diertjes herkent.

Makkelijke installatie

Geen gedoe met een moeilijke installatie. Onze houten dieren wandhaken worden geleverd met een eenvoudig ophangsysteem, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van een betoverende junglekamer. En nog een extraatje, je krijgt schroeven en pluggen én een ophanginstructie erbij geleverd. Creëer een ruimte waarin je kind zich kan verwonderen en avonturen kan beleven, geweldig toch?

Je hebt de keuze uit 6 verschillende dieren. Bestel je 3 wandhaken dan krijg je een leuke korting én hoef je geen verzendkosten te betalen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd