Heb jij onze siliconen slabben en bordjes al gezien?

Heb jij onze siliconen slabben en bordjes al gezien?

Ted & Fred verkoopt sinds een tijdje verschillende soorten siliconen slabben en bordjes.

Ze zijn gemaakt van foodgrade siliconen, zijn BPA vrij, eco friendly en ook nog eens vaatwasser bestendig. Het bordje en de slabben zijn veilig te gebruiken voor jouw kleintje die van eten houdt. Het bordje heeft 3 vakken met een opstaande rand en daardoor kan je het bordje heel leuk opmaken.

Het fijne van de slab is dat er een handig opvangbakje aan zit zodat als je kleintje lekker aan het knoeien is het niet allemaal op de grond valt maar dat er ook nog wat eten in het opvangbakje komt. Nog een leuk voorbeeld, een kleintje die ik ken wil haar mandarijntjes eerst in het opvangbakje doen voordat ze het op eet. Zo heb je helemaal geen bakje nodig :-)

Wil jij bordjes en slabben die je veilig kan gebruiken voor je kindje, die enorm gemakkelijk schoon zijn te maken en er ook nog eens heel leuk uitzien dan ben jij bij Ted & Fred aan het juiste adres.

Een leuk weetje.. Over ongeveer 1.5 maand komen er ook 6 verschillende kleuren siliconen bekers op de website!! Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer deze online komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb jij al een slab of een bordje van Ted & Fred? Tag ons dan vooral een keer op social media dat vinden wij heel erg leuk om te zien. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd