Inspiratietips voor de baby- of kinderkamer

Inspiratietips voor de baby- of kinderkamer

Is er een baby op komst of ga je de baby- of kinderkamer verbouwen en ben je op zoek naar inspiratie tips?  Via social media of Pinterest op zoek naar de leukste musthaves, verfkleuren en meubels om er zo achter te komen wat jouw smaak is en hoe je de kamer in wilt richten.

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Pinterest en het is super leuk om te zien hoe vaak de pins worden opgeslagen. Wisten jullie dat Pinterest echt super is om ideeën  op te doen? Je maakt bijvoorbeeld een bord aan voor de babykamer en slaat daar alle pins in op die je mooi vindt. Zo creëer je eigenlijk een moodboard en vanuit daar kan je de babykamer dan daadwerkelijk in gaan richten.

Via deze link kan je Ted & Fred vinden op Pinterest: Ted & Fred op pinterest

Over inrichten gesproken. Bij Ted & Fred koop je ook hele toffe musthaves voor op de baby- of kinderkamer.

De houten dieren wandhaken zijn toch geweldig? Onze wandhaken zijn al veel besteld en het is leuk om te zien dat het voor diverse doeleinden gebruikt wordt. Een aantal inspiratie tips voor onze wandhaken:

  • Gebruik de wandhaak om er iets aan op te hangen, bijvoorbeeld een jasje, badcape of andere kleding.
  • Maak er een lamp van. Losse snoeren en lampen kan je bestellen bij onder andere Snoerboer (zie onze instagram pagina voor inspiratie)
  • Hang de wandhaak op als decoratie.
  • Maak er een kapstok van. Hang meerdere wandhaken naast elkaar in de kamer of in de gang en zo creëer je een kinder kapstok.

Ben je nog op zoek naar leuke muurdecoratie dan zijn de posters van Ted & Fred wellicht wat je zoekt. Onze posters zijn te bestellen in A4 en A3 formaat en je hebt de keuze uit 6 verschillende soorten. 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd