Nieuw >> Houten kinder kapstokken

Nieuw >> Houten kinder kapstokken

Hebben jullie het al op instagram voorbij zien komen? Naast de houten dieren wandhaken zijn er vanaf nu ook 2 verschillende soorten kapstokken te bestellen.

De keuze is reuze
Het werkt eigenlijk heel makkelijk. Je kiest eerst de achterkant van de kapstok: Rond of rechthoekig, daarna kies je 3 diertjes die je op een plek naar keuze op de kapstok kan schuiven. Je kan kiezen uit de olifant, giraffe, tijger, krokodil, flamingo of dino.

Het ophang systeem werkt hetzelfde als de houten wandhaken van Ted & Fred. Toch zijn er een paar dingen anders:

  • De dierenkoppen zijn iets kleiner dan die van de losse houten wandhaken. Heb je al een houten wandhaak van Ted & Fred dan kan je deze dus niet combineren met de kapstok
  • De kapstok heeft 3 boorgaten in plaat van 2 bij de houten wandhaak.

 

Hetzelfde systeem maar toch een ander product
Het leuke is dat ik vanuit de huidige houten wandhaken dit idee heb bedacht. Het principe is hetzelfde maar toch is het een heel ander product.
De kapstok heeft natuurlijk 3 haken waardoor je de kapstok super leuk in de gang kan ophangen als kinderkapstok. Hang er de jasjes en rugzakken aan en je hebt ook nog eens een unieke Eye-catcher in de gang. 

Natuurlijk kan je de kapstok ook in de babykamer of kinderkamer ophangen. Gebruik het om badcapes, jasjes en andere dingen aan te hangen bijvoorbeeld naast de commode. Maar hoe leuk is het ook als je bijvoorbeeld aan 1 van de koppen een slinger vast maakt en deze in de kamer vastmaakt. Genoeg keus om de kamers leuk in te richten.

Uniek en nieuw
Ted & Fred heeft weer een nieuw product en daar ben ik maar wat trots op en ik hoop dan ook dat jullie allemaal heel blij hiermee zijn.
De pre-order is inmiddels gestart. De eerste kapstokken zullen vanaf 3 maar verzonden worden. Bestel jij voor 3 maart een houten minder kapstok dan krijg je een gratis Ted & Fred tas erbij.

Ben je benieuwd geworden naar de kapstokken? Klik dan hier

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd