NIEUW: Siliconen regenboog van Ted&Fred

NIEUW: Siliconen regenboog van Ted&Fred

siliconen regenboog ted & Fredsiliconen regenboog ted & fred

De siliconen regenbogen zijn NIEUW in het assortiment van Ted & Fred. Open ended speelgoed wat garant staat voor eindeloos speelplezier

Ontdek, stapel, speel en gebruik je fantasie!

Ben je op zoek naar speelgoed waar jouw kindje eindeloos zijn/haar fantasie bij kan gebruiken en urenlang mee kan spelen, dan is de siliconen regenboog van Ted & Fred precies wat je zoekt.

Het helpt kinderen vanaf 12 maanden bij de ontwikkeling van hun fantasie en creativiteit.

De speelmogelijkheden zijn oneindig. Bouw er een toren mee, maak er een tunnel van, leer de kleuren en ga zo maar door. Je kan er zoveel leuke creaties mee bouwen dat deze regenboog nooit zal vervelen. De siliconen bogen zijn flexibel en liggen fijn in de hand.
Een aantal voordelen van de siliconen bogen: Door de flexibiliteit zijn ze niet te breken, je kan ze gemakkelijk schoonmaken en houden, en als ze op de grond vallen maken ze niet zoveel lawaai en dat is ook voor onze eigen oren heel fijn toch 😊

De regenboog is te gebruiken voor kindjes vanaf 12 maanden maar ook oudere kindjes kunnen hier heel veel plezier aan hebben. Het staat dus garant voor jarenlang speelplezier.

Zelfs als decoratie staat de regenboog heel erg leuk. Zet de regenboog in de slaapkamer of bij het speelgoed en je hebt een gezellig uitzicht. De regenboog kan je bestellen in 2 verschillende kleurencombinaties. De originele regenboogkleuren of naturel kleuren. Welke kies jij?

Het logo van Ted & Fred staat heel licht op de kleinste boog. De focus ligt op de regenboog daarom is het logo niet heel sterk aanwezig qua opdruk.

Product eigenschappen:

  • Gemaakt van BPA vrij siliconen
  • CE-keurmerk
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen
  • PVC, latex en phthalate vrij
  • Afmetingen: 19 bij 10 CM
  • Bestaat uit 9 bogen
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 maanden
  • Makkelijk schoon te houden met warm water en wat sop

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd