Over Ted & Fred

WIE ZIJN TED & FRED

Shoppen voor je kind is een hele leuke bezigheid. Het maakt eigenlijk niet uit of je zwanger bent, net bent bevallen of dat je al oudere kids hebt, het is eigenlijk altijd een feestje.

Ted & Fred maken het feestje nog leuker, want plaats je een bestelling bij Ted & Fred dan zal het een waanzinnig feest zijn om je bestelling uit te pakken. Het maakt dan ook niet uit of je het voor jezelf koopt of voor een ander.

Carolien en Didi, allebei moeder, hadden een droom voor een eigen webshop en nog beter werd deze droom toen besloten werd om niet alleen een webshop te openen maar ook een echt eigen kindermerk op te zetten. Dit is de basis waarop Ted & Fred is ontstaan.

Producten waar wij blij van worden, waar wij achter staan en waar we graag andere mensen blij mee maken zijn we gaan bedenken, ontwerpen, uittekenen en gaan produceren. De producten van Ted & Fred zijn stoer, trendy, eigenwijs en speels maar toch ook lief.

Het is een merk wat voor iedereen toegankelijk is. Je kan bij Ted & Fred spullen kopen voor de inrichting van je baby- of kinderkamer maar ook speenkoorden en bijtringen zijn hier te vinden.

Ted & Fred is nieuw, origineel, heeft natuurlijke elementen en is gemaakt met veel passie & liefde. Je vindt bij ons geen bulk of heel veel verschillende producten. Alles is zo bedacht dat als je iets koopt van Ted & Fred dat het speciaal is en blijft. We starten daarom met een kleine hoeveelheid verschillende producten en gaan af en toe nieuwe producten lanceren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te weten welke producten er nieuw online komen, of hou onze socials in de gaten:

http://www.facebook.com/tedenfred
http://www.instagram.com/tedenfred

Carolien Ted&Fred

Carolien
Creatief, positief ingesteld, humorvol, doorzettingsvermogen, ondernemend. Maar ook moeder van Liv, Leif en Seve en in het bezit van een hele leuke husband.

Didi Ted&Fred

Didi
Klantgericht, enthousiast, doorzetter, goedlachs, gedisciplineerd.

Getrouwd en moeder van 2 jongens; Massimo & Micha.

Ted Giraffe Ted&Fred

Ted
Giraffe Ted kijkt soms een beetje de kat uit de boom maar daarna is het een vrolijke, enthousiaste giraffe die van gezelligheid houdt.

Tijger Fred Ted&Fred

Fred
Tijger Fred is eigenwijs en speels. Altijd in voor een dolletje en op zoek naar avontuur. Met Fred verveel je je nooit.