Over Ted & Fred

Shoppen voor je kind is een hele leuke bezigheid. Het maakt eigenlijk niet uit of je zwanger bent, net bent bevallen of dat je al oudere kids hebt, het is eigenlijk altijd een feestje.

Ted & Fred maken het feestje nog leuker, want plaats je een bestelling bij Ted & Fred dan zal het een waanzinnig feest zijn om je bestelling uit te pakken. Het maakt dan ook niet uit of je het voor jezelf koopt of voor een ander.

Wat begon met een droom voor een eigen webshop werd werkelijkheid. Het werd niet zomaar een webshop maar een eigen kindermerk.

Producten waar wij blij van worden, waar wij achter staan en waar we graag andere mensen blij mee maken zijn we gaan bedenken, ontwerpen, uittekenen en gaan produceren. De producten van Ted & Fred zijn stoer, trendy, eigenwijs en speels maar toch ook lief.

Het is een merk wat voor iedereen toegankelijk is. Je kan bij Ted & Fred spullen kopen voor de inrichting van je baby- of kinderkamer maar ook siliconen slabben en bordjes zijn hier te vinden.

Ted & Fred is nieuw, origineel, heeft natuurlijke elementen en is gemaakt met veel passie & liefde. Je vindt bij ons geen bulk of heel veel verschillende producten. Alles is zo bedacht dat als je iets koopt van Ted & Fred dat het speciaal is en blijft. We starten daarom met een kleine hoeveelheid verschillende producten en gaan af en toe nieuwe producten lanceren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te weten welke producten er nieuw online komen, of hou onze socials in de gaten!

 

OVER DIDI:
Klantgericht, enthousiast, doorzetter, goedlachs, gedisciplineerd en ondernemend.

Getrouwd en moeder van 3 kids; zonen Massimo & Micha en dochter Bo.