Retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de producten van Ted & Fred maar mocht het onverhoopt toch niet zijn wat je ervan verwacht had dan bestaat de mogelijkheid om je product te retourneren binnen 14 dagen nadat je de bestelling van ons hebt ontvangen.

Let op: Custom made bestellingen zoals speenkoorden en bijtringen met naam kunnen niet geretourneerd worden.

De retourzending wordt bij grote voorkeur verpakt in het verpakkingsmateriaal waarin je onze zending hebt ontvangen zodat de artikelen niet beschadigen. Daarnaast dient alles compleet te zijn en dus ook inclusief eventuele accessoires. Ook dient het retourformulier meegestuurd te worden.

Wanneer de retourzending niet aan alle voorwaarden voldoet, schade heeft of niet compleet is kunnen wij de kosten van de bestelling niet terug betalen. Wanneer de retourzending wel in goede orde en compleet is ontvangen zullen wij wel overgaan tot terugbetaling, dit gebeurt binnen 14 werkdagen.

Let op: De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Het kwijtraken van een retourzending is op eigen risico van de klant. Wij adviseren daarom de retourzending altijd te verzenden met een track&trace code zodat je ten alle tijden de retourzending kan volgen.

De retourzending kan je versturen naar:
Ted & Fred
t.a.v. afdeling retouren
Noordeinde 95
2371 CP Roelofarendsveen

Klachten:
Heeft u onverhoopt een klacht over het ontvangen product of heeft u een product ontvangen dat stuk of beschadigd dan kunt u binnen 7 dagen na ontvangst van het product een e-mail sturen naar didi@tedenfred.nl met daarin uw ordernummer, uw klacht en eventuele foto’s om de klacht aan te tonen. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om samen met u een passende oplossing te vinden.