Retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de producten van Ted & Fred maar mocht het onverhoopt toch niet zijn wat je ervan verwacht had dan bestaat de mogelijkheid om je product te retourneren onder de volgende voorwaarden:

- U heeft na ontvangen van de bestelling 14 dagen de tijd om de retour aan te melden.
- Daarna heeft u 14 dagen de tijd om het desbetreffende product retour te sturen.

De retourzending wordt bij grote voorkeur verpakt in het verpakkingsmateriaal waarin je onze zending hebt ontvangen zodat de artikelen niet beschadigen. Daarnaast dient alles compleet te zijn en dus ook inclusief eventuele accessoires. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Wanneer de retourzending in goede orde en compleet is ontvangen zullen wij overgaan tot terugbetaling, dit gebeurt binnen 14 werkdagen.

Let op: De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Het kwijtraken van een retourzending is op eigen risico van de klant. Wij adviseren daarom de retourzending altijd te verzenden met een track&trace code zodat je ten alle tijden de retourzending kan volgen.

De retourzending kan je versturen naar:
Ted & Fred
t.a.v. afdeling retouren
Noordeinde 95
2371 CP Roelofarendsveen

Klachten:
Heeft u onverhoopt een klacht over het ontvangen product of heeft u een product ontvangen dat stuk of beschadigd dan kunt u binnen 7 dagen na ontvangst van het product een e-mail sturen naar didi@tedenfred.nl met daarin uw ordernummer, uw klacht en eventuele foto’s om de klacht aan te tonen. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om samen met u een passende oplossing te vinden.