Wat te doen met alle schoolfoto's?

Wat te doen met alle schoolfoto's?

Misschien herken je dit wel? De schoolfotograaf is geweest, je bestelt de foto's omdat het de foto van je kind is en omdat je het leuk vindt om ze van elkaar te hebben. Het zijn niet per se de foto's die je graag in huis hangt dus al snel belanden de foto's in een la of doos. Ted & Fred heeft hier DE oplossing voor:

Het schoolfotoboek van Ted & Fred

In dit boek bewaar je de leukste schoolherinneringen en schoolfoto's overzichtelijk bij elkaar. Het kost je maximaal 15 minuten van je tijd en dan heb je weer een super leuk jaar bij elkaar geschreven en geplakt

Wat kan je allemaal in het schoolfotoboek vinden?
Elk jaar heb je ruimte voor de portretfoto, de klassenfoto en het opplakken op opschrijven van fijne schoolherinneringen van die klas. Ook staan er elk jaar een paar vragen die je kan stellen aan je kindje, denk aan "Wat wil je later worden" en "Wat vindt je het leukst om te doen". Het boek bestaat uit 9 groepen.
Zelf plak ik ook bij elk jaar een foto op van de eerste schooldag, heerlijk om dan weer later terug te zien!

Zie je kindje groeien
Wat ik zelf nou zo leuk vind aan dit schoolfotoboek is het pasfoto overzicht. Plak elk jaar de pasfoto op en zie je kind groeien van een lieve kleuter naar een stralende groep 8-ster!!

En meer
Natuurlijk hebben we nog aan meer leuke dingen gedacht in het boek. Wat dacht je van ruimte voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Plak bijvoorbeeld de allereerste pasfoto op die je maakte voor het eerste legitimatiebewijs of die leuke tekening die werd gemaakt door je 2 jarige zoon of dochter.

Ook denken we aan groep 8, dat bijzondere jaar waarin je een musical mag spelen en een middelbare school gaat uitzoeken. Wat was je fijnste herinnering aan dat jaar, wat ga je misschien en naar welke school ga je. Maar ook, welke rol speelde je in de musical? Hoe leuk is het om dat later nog terug te zien en te lezen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Als je HIER klinkt dan kan je gelijk het fotoboek bekijken en/of bestellen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd